Wanneer je de schijven van Cloud Dossier wilt benaderen vanuit LogiSal dien je LogiSal niet uit te voeren als Administrator.

Dat doe je als volgt:

Stap 1

Rechtermuisknop op de snelkoppeling > Eigenschappen.

Stap 2

Kies voor Geavanceerd en zet Uitvoeren als adminstrator uit.

Let op: Indien je de snelkoppeling in de taakbalk hebt staan dient deze eerst verwijderd te worden. (Rechtermuisknop op het icoon > Van taakbalk losmaken).

Open vervolgens de snelkoppeling die je net hebt aangepast en kies rechtermuisknop op het icoon in de taakbalk > Aan taakbalk vastmaken.

Automatisch de juiste map selecteren vanuit LogiSal

Stap 1

Ga in LogiSal naar Werkgever > Tab Export > Tab ESS, Opslag PDF en Slips.

En selecteer daar het pad in Cloud Dossier van de cliënt.

Let op: Het is zeer belangrijk dat de juiste map van de juiste klant geselecteerd wordt. Anders komen er bestanden bij de verkeerde cliënten.